VERDENS FØRSTE INSTAGRAM-INFLUENCER

HENDRIX SKRIVER OM

VERDENS FØRSTE INSTAGRAM-INFLUENCER

To ganger i uken spiller vi inn nye episoder av FAQ by Hendrix(og Kaja) der vi spør masse og prøver noen ganger å svare gjennom våre erfaringer. Det kommer til tider noe fornuftig ut av samtalene. Vi håper at dette kan være av interesse for folk og vi tar gjerne imot forslag og tilbakemeldinger.

Jeg kan også nevne at jeg nærmer meg slutten av min første «30 day challenge» som har gått ut på å skrive blogg i 30 dager. Jeg ønsker å fortsette å skrive og må nå bestemme meg for å finne ny utfordring.

EPISODEN

Kaja er på hemmelig oppdrag i Tromsø, og derfor har Hendrix med seg en gjest i studio, nemlig verdens første Instagram-influencer.

Som 16 åring var hun blant topp 100 Instagram-profiler i verden.

Hun hadde på et tidspunkt flere følgere enn Oprah Winfrey og Alexa Chung.

Hennes profil, @fashionforall, var en av de første profilene som passerte 1 millon følgere på Instagram.

Med hennes erfaring tenker jeg at det er passende å snakke om hvordan SoMe har utviklet seg i dag med tanke på hvordan mange bedrifter bruker influencer-markedsføring og sponset arbeid.

GRUNNLEGGER: HENDRIX LIAM: +47 93462753

KONSERNLEDER: SARA COLLBERG: +47 98093278

PRESSEANSVARLIG: SANDRA LARSEN: +47 97069935

Legg igjen en kommentar