ICONIC HAIR EXTENSIONS

>>Klikk her for Vippe-extensions<<

Hendrix Hair – Oslo, Drammen, Stavanger, Gjøvik, Asker, Jessheim, Tromsø, Tønsberg

Vi brukte Peaks Hair i over ett år før vi fant ut at det var ting vi ønsket å endre på ved hairextensionsene. Og vi kom frem til de spesifikasjonene til hairextensionsene vi bruker i dag: Iconic Hair.

Iconic Hair Extensions er extensions basert på et teip-system der man bruker remser med extensionshår. Man teiper det til en tynn passé, en under og en over. Teipen holder ved normal bruk frem til man løser det opp med en egen spesialltipasset remover fra Hendrix Hair. Disse remsene er normalt beregnet til å kunne brukes opptil 3 ganger. Dvs at man kan heise extensionsene 2 ganger etter første innsetting. Total bruk opptil 9 måneder.

Teip-extensionsene er ca 3cm i bredde og totalt 20 fester i en pakke. Dette utgjør 10 remser med hår siden de festes til hverandre to og to. Vi sammenligner Peaks Hair mot annet punktextensions i forhold til tid, pris og varighet:

Iconic Hair Extensions – tid: 1 time(2 pakker). Pris: 8000kr. Varighet: 9 mnd(gjenbruk, må flyttes hver 3. mnd)

Annet punkt-extensions – tid: 3-6 timer(100-150 punktfester). Pris: 6000-12000kr. Varighet: 4-5 mnd(ikke gjenbruk)

Vi har beregnet ca mengde i forhold til punkt-extensions: 120 punktfester = 2 pakker teip-extensions fra Hendrix Hair Extensions.

Med Iconic Hair Extensions unngår man også «spagetti-effekten».

Hvor kommer extensionshåret til Iconic Hair fra?

Iconic Hair Extensionshåret kommer fra Vietnam.

Må man komme til salongen for en konsultasjon for å finne riktig farge?

Dette er avhenger litt av salongen. Hos Hendrix Hair er det som regel ikke nødvendig med en forhåndskonsultasjon da vi sitter på et ganske stort varelager, men det hender at det er tomt for en bestemt farge. Så litt forbehold.

Hvilken lengder og farger er tilgjengelig i Hendrix Hair sitt sortement?

Lengdene som er tilgjengelig er 40cm og 50cm. Vi kan også nevne at prisen for Hendrix Hair sine extensions er 4000kr for 50cm.

Det finns et bredt spekter med farger i sortimentet. Det kan også nevnes at disse extensionsene kan farges, men vi anbefaler nok at man finner den fargen som passer best til håret, slik at man ikke trenger å farge extensionshåret til.

Hvor mye hår bør man sette på?

Når man skal sette på extensions uansett merke, så bør dette tilpasses i forhold til utgangspunktet og evt hva slags resultat man ønsker. Dersom man skal forlenge og man har normalt til tynt hår, så anbefaler vi 2 pakker. Dersom man har normalt til tykt hår, så bør man ha 3 pakker. Dersom man kun trenger utfylling, så kan det hende at det holder med 1 pakke. Rådfør deg med din frisør dersom du er usikker.

Hvor langt hår må man ha for å sette på disse extensionsene?

Vi anbefaler at man har litt lengde for å kunne ha nytte av en god forlengelse, men vi har jobbet med et utgangspunkt så kort som 10cm. Ulempen med dette er at forlengelsen ikke kan være så veldig lang siden overgangen mellom eget hår og påsatt hår ofte blir synlig når håret er i bevegelse. Anbefalt forlenging – ikke mer enn dobbel lengde i forhold til utgangspunktet.

Sliter Iconic Hair sine extensions på håret?

Ved normal og anbefalt bruk, så sliter ikke Iconic Hair på håret. Dersom man påfører stor belastning på festene kan remsene rives av litt og litt. Dette kan oftest skje ved uforsiktig bruk av høy hestehale. Vi anbefaler at man heller bruker flette eller lav hestehale.

Normal bruk er f.eks. at man steller pent med håret. Tilføre de riktige næringsstoffene til håret. Tørk håret etter vask. Ikke utsette håret for stor belastning som overdreven bruk av strikk i håret.

Er det andre salonger som fører Iconic Hair Extensions?

Hendrix Hair skal begynne å distribuere et nytt merke med hair extensions til andre salonger og dersom du ønsker å få satt på  i den salongen du går til, kan du be salongen kontakte oss via post@hendrix.no for info og bestilling.

Kan man krølle extensionshåret?

Ja.

Sliter det på håret å bruke glattejern?

For best mulig resultat, så anbefaler vi at man bruker glattejern og rettetang. Men siden disse verktøyene påfører håret mye varme, så bør man bruke varmebeskyttende på håret, samt gode pleieprodukter. Med riktige produkter, kan man som oftest reparere slitasjen man påfører håret.

Må man ha slett/rett hår for å få satt på Hendrix Hair Extensions?

Slett/rett hår er ikke et must siden extensionshåret fra Peaks Hair legger seg etter bevegelsen til det håret det blir satt på. Men denne effekten begrenser seg kun til der eget hår slutter.

Hvor lenge bør det gå før man flytter extensionsene etter innsetting?

Her kan det varierer litt fra person til person. En grei regel å gå ut i fra er at man flytter extensionsene etter at den påsattes hår har vokst 3cm. Normalt vil dette tilsvare 3 måneder.

Hvor lang tid tar det å heise extensionsene og hvor mye koster det?

Normalt tar det 2 timer å heise extensionsene. 45min på å ta de av, 30min på skifte teip og 45min på å sette de på igjen. Mange farger også håret når man heiser extensionsene. Da kan man legge på 90min ekstra.

Prisen for å heise extensionsene er 1500kr. Se egne priser for farging/striping.

Kan man farge håret med Hendrix Hair extensions påsatt?

Ja, men man bør unngå å få farge på selve festene da dette kan svekke limet.

Kan man bade med Hendrix Hair Extensions påsatt?

Flere av våre kunder har badet med Hendrix Hair Extensions påsatt og det har ikke vært noe problem. Men man bør uansett passe på at håret ikke legges i knute eller at det ligger i bløtt over lengre perioder for å unngå floking.

Trening?

De fleste ønsker å samle og sette håret bort ved trening. Når man gjør dette, så sørg for at det ikke strammes for mye. Særlig pga extensionsfestene på siden. De får som regel en vannrett belastning og kan rives av litt og litt. Bruk heller en flette eller en lav hestehale. Men skulle du likevel bruke høy hestehale, så sørg for at remsene ikke er i stressposisjon.

Floking?

Ved levering så er extensionsene fra Hendrix Hair Extensions glatte og fine, men håret må vedlikeholdes. Tilføring av fuktighet til håret er essensielt for å motvirke floking. Håret trenger også fra tid til annen noe protein.

Dersom vedlikehold ikke opprettholdes kan det forekomme floking og dette kan bli en kostbar affære. Husk at dette håret koster litt og man bør også bruke noen ekstra kroner på riktig pleie.

Hva kan man gjøre dersom det floker seg?

I de tilfellene det har forekommet floking har vi hos Hendrix Hair tatt oss av flokene for de kundene som har satt de på hos oss. På denne måten kan vi også vurdere om det er noe galt med håret eller om det er mislighold av håret.

Hvordan er de å sove med?

Siden teip-festene er så tynne som de er, så er det sjelden at man opplever noe ubehag når man legger seg. Det er forøvrig anbefalt at man fletter håret og at ikke under noen omstendighet bør legge seg med vått hår.

Daglig stell med extensionshåret.

Ved vask bør det alltid brukes shampo og balsam med fuktighet, helst lite protein.

Tørk håret slik at det ikke ligger i bløtt over lengre perioder. Bruk varmebeskyttende pleie.

Hvilke hårprodukter anbefales til Hendrix Hair Extensions?

Hos Hendrix Hair anbefaler vi Miriam Quevedo, Jarmann og Kemon! . Viktigste produktet man bør ha er en varmebeskyttende.

Vi anbefaler også JB Pro Multi Leave-In Detangler.

Med dette produktet slipper du unna flokene etter vask. Verdt hver eneste krone.

Håret trenger en balansert pleie. Det trenger fuktighet for å holde håret smidig og protein for styrke. Man trenger både fuktighet og protein. Dersom det blir for lite protein kan håret svekkes og evt brekke av. Dersom det er for mye kan håret bli for stivt og føre til flokking. Konsulter med din frisør for å finne den riktige balansen.

Skulle du likevel ha flere spørsmål om vårt extensionsmerke, så kontakt oss på frisørsalongen.