Om oss

Om oss

Vi prioriterer folk. Våre frisører elsker jobbene sine. Derfor tar vi godt vare på våre frisører, slik at de kan ta godt vare på våre kunder.

Hendrix Hair er i konstant forandring for at vi til enhver tid skal være et attraktivt valg for våre frisører, kunder og leverandører. Vi bruker enhver anledning til å skape muligheter som skal være til fordel for våre interessenter. Dermed er vi med på å drive konkurransedyktigheten i frisørbransjen for fremtiden.

Vår Misjon

Vi strekker oss langt for å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å ta de riktige valgene for håret sitt. Vi bygger opp vår portefølje rundt våre kunder. På denne måten kan du som kunde være sikker på å oppnå den stilen du ønsker istedenfor å velge fra en bestemt kolleksjon.

Vår Visjon

Vi tror på at endringer er uungåelig og vi står foran i vår bransje for å utfordre de gammeldagse måtene å tenke på når det kommer til frisøryrket. I motsetning til mange salonger og salongeiere, så setter vi frisørene og deres behov i fokus da det er frisørene som tar vare på kundene.

Ønsker du å komme i kontakt med vår ledelse?

Hendrix Hair sitt varemerke er bygd på solide og gjennomtenkte løsninger. Vi har satt sammen de løsningen som vi ønsker å tilby og tatt bort alt av det unødvendige.

Hvis du syns at vårt konsept er interessant, så er det mulig å ta kontakt med oss for å forhøre om samarbeid eller andre løsninger.

Håper vi hører fra deg.

Send melding

Tjen godt

Vi belønner gode resultater hos våre frisører og har derfor valgt å gi høye provisjoner.

Motta raskt svar fra chatten.

(KOMMER SNART)

Kontakt oss via chatten for å få umiddelbar svar på dine spørsmål.

Vår nettbutikk er under konstruksjon

Hendrix Hair holder på å utvikle sin egen nettbutikk.