Om oss

FRISØR OSLO | STAVANGER | DRAMMEN | GJØVIK | ASKER

OM OSS - HENDRIX HAIR

VISJON

Å utfordre de etablerte, men utdaterte normene i frisørbransjen. Vårt fokus handler om fordeling, autonomi, mening og mestring. Våre frisører tar vare på kundene og vi tar godt vare på frisørene, slik at ansienniteten maksimeres. På denne måten opprettholdes forholdet mellom kundene og frisørene langt inn i fremtiden.

MISJON

Vi strekker oss langt for å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å ta de riktige valgene for håret sitt. Vi bygger opp vår portefølje rundt våre kunder. På denne måten kan du som kunde være sikker på å oppnå den stilen du ønsker istedenfor å velge fra en forhåndsplukket kolleksjon avgjort av noen få.

LEDELSEN

HENDRIX LIAM, grunnlegger: Jeg var på vei til å slutte som frisør i 2010 pga frisørbransjens manglende kollektiv evne til å sørge for muligheter for sine yrkesutøvere. Frisørbransjen som med ganske mange områder av næringslivet var så god på styring og omsetningsøkningen beviser dette. Men god styring alene er ikke forenelig med god drift dersom man ikke inkluderer lederskap. Mens pengene rullet inn ble menneskene som utførte jobbene glemt og tilsidesatt. 

Dette er uakseptabelt. Og det skal makthaverne i frisørbransjen bli holdt ansvarlige for gjennom vår strategiske posisjonering.

SARA COLLBERG, Konsernleder: 

SANDRA LARSEN, Presseansvarlig: