FRISØRSKOLE

FRISØR OSLO | STAVANGER | DRAMMEN | GJØVIK | ASKER

HHUB, VÅR VERSJON AV FRISØRSKOLE

Planen om å starte en ny utviklingsplattform for å utdanne unge spirer har vi i Hendrix Hair drøftet lenge og vi kan ikke lenger drøfte, så vi setter i gang nå. 

På mange måter ville det ikke vært berettiget å kalle det en frisørskole da vi ønsker å gjøre mange ting langt over hva vanlige frisørskoler gjør. Vi ønsker å gi elevene muligheter til å skape seg selv gjennom å stille de vanskelige spørmålene som skal veilede dem inn i fremtidens arbeidsmarked. Derfor falt avgjørelsen på å kalle vår «skole» H.H.U.B – Hendrix Hair UtdanningsBase. Dette er en privat frisørskole.

Vår skole/utdanningsbase kan potensielt være gratis for elevene, så les gjerne hele siden for å vite hvorfor og hvordan.

I tillegg til å lære om frisørfaget ønsker vi å skape et miljø som gir elvene valget til å fordype seg på områder som kan hjelpe de utover hva selve frisørjobben kan tilby.  De blir oppfordret til å finpusse de egenskapene de allerede har og samtidig lære å se inn i egen skygge for å utfordre sine svakheter slik at de alltid vil huske på å sjekke sine blindsoner.

PENSUM

I takt med utviklingen i samfunnet vil vi forberede elevenes forståelse og sammenhengen med andre relevante fag. Selve frisøropplæringen skal omfatte alle modulene svennebrevet krever og det vil settes ekstra fokus på de mest brukte modulene for en oppdatert og moderne frisør.

Elevene vil tilbringe fem måneder på utdanningsbasen/skolen. Under læretiden vil lærlingene bli fulgt opp gjennom mentorship av oss fra HHUB.

Ved siden av frisøropplæringen vil basisforståelse for disse emnene omfattes av pensum:

  • Markedsføring
  • Sosiale medier
  • Kommunikasjon
  • Filosofi
  • Foto
  • Generell drift
  • Innkjøp
  • Økonomi
  • Lederskap
  • Styring

PRIS: 78.000 kr

Prisen på 78.000 kr dekker alt av kostnader og materialer elevene trenger gjennom opplæringen på vår skole. Oppmeldingsavgift på 3.000kr kommer i tillegg.

Finansiering gjennom Lånekassen er mulig.

Hvorfor gratis? Fordi vi kan, så hvorfor ikke! 

Hendrix Hair har i tillegg lagd et program for elevene som gjør det mulig for å få hele summen tilbakebetalt. Lærlinger som gjennomfører læretiden hos Hendrix Hair vil få mulighet til å jobbe videre med en insentivert kontrakt. Gjennom to års arbeid som frisørsvenn på en av våre salonger der læretiden ble gjennomført vil frisøren få tilbakebetalt 78 000kr fordelt på to år i tillegg til den avtalte arbeidsgodtgjørelsen. Denne eksklusive ordningen er det kun H.H.U.B. som tilbyr i Norge.

Hvis man ser på hele bransjen som helhet, så er det egentlig ikke for få frisører. Det som dessverre er for få av er arbeidsplasser som ikke er låst til forbundstankegang. En tankegang som er synonymt med gruppetenkning. Og normen som har blitt skapt av denne «tradisjonen» er dessverre kun tilrettelagt for «Eierne» på toppen og ikke frisørene. Dette er en av årsakene til at frisørene slutter i faget før de blir 28 år. I stor skala fins det verken utviklings- eller gode inntektsmuligheter. Det lønner seg ikke økonomisk. F.eks er tariff for nyutdannet frisør 155 kr i timen. Så kjære frisørforbund, nei takk!

Dersom du er seriøs om å bli en frisør, sørg for ikke å trekke sluttalderen ned ytterligere. Bli en del av vårt team.

Hvordan er det gratis?

Vi ønsker å ha tett oppfølging av våre elever og vil at så mange av de begynner som lærlinger hos oss. Derfor begrenser vi antall elever til 5-6 pr lærer ved frisøropplæringen for å gi bedre oppfølging av arbeidet underveis.

Vi investerer kanskje ikke mye på møbler og interiør, men vi prioriterer å investere i frisørene, slik at både frisørene og andre utenforstående skal forstå at det er mulig å utgjøre en forskjell i en ellers meget satt frisørbransje. Våre salonger er takknemlige for lærlingene og investerer mer enn gjerne i utdannelsen til fremtidens frisører.

Hvis dette er et sted du ønsker å starte din frisørkarriere, så bruk skjema nedenfor og fortell oss hvorfor dette er stedet for deg. Vi kontakter deg deretter.

Lykke til!