GODE VANER

HENDRIX SKRIVER OM

GODE VANER

Lesetid: 3 min. 503 ord.

24 timer. De fleste av oss har ikke mer enn 24 timer i døgnet. 8 timer av døgnet går til søvn(forhåpentligvis). Resterende 16 timene er ofte fordelt på 8 timer med jobb og 8 timer med fritid. Så egentlig dersom man er heldig har man kun 8 timer til disposisjon for å gjøre andre ting og aktiviteter man selv kan velge. Man har veldig lite tid egentlig. Dersom man har familie og barn, så vil det gå tid til dette av de resterende 8 timene vi har til disposisjon. 

HVA JEG BRUKER TIDEN PÅ?

Stort sett i min våkne tilstand, så gjør jeg noe relatert til prosjektene jeg har på gang. Det kan være oppstart av ny avdeling, strategi, markedsføring eller noe form for planlegging for nye prosjekter jeg ønsker å starte. Jeg vil gjerne ha noe å gjøre hele tiden istedenfor å se på TV eller begi meg på annen underholdning. Jeg prøver også å unngå å lese nettaviser og annen sosiale medie-påvirkning, slik at jeg slipper å bruke tid på å måtte reagere på ting som ikke angår meg. Ikke missforstå dette! Jeg forstår at det foregår forferdelige ting omkring i verden og jeg sympatiserer, men jeg kan ikke endre det som skjer andre steder enn der jeg er. Dog, skulle det forekomme lignende situasjoner her, så bør man være forberedt. Med dette mener jeg fysisk og mentalt. Man bør holde kropp og sinn i stand ved å både ha et mål for seg selv og en frykt for hvor man ikke ønsker å havne. Det fins ingen bedre motivasjon enn å sette mål, samt ha noe som jager en mot målet.

Jeg tror jeg har vanskelig for å gi meg når jeg først har begynt med noe jeg er interessert i. Jeg blir nærmeste besatt og det har sine fordeler og ulemper. Fordelen er jeg kan fokusere intenst på det jeg driver med. Og ulempen med dette er at jeg fokuserer for intenst noen ganger at jeg glemmer tid og sted. Plutselig er kl 0230. Men jeg syns ofte at det er gøy og givende. Jeg tenker mye på neste nivå sånn som man gjør i spill. Men dette er i virkeligheten der innsatsen ofte kan gi god avkastning. Samtidig hører jeg om mange som blir sittende fast i spill, sosiale medier og den virtuelle verden. Og det gjør meg litt trist at mange ikke opplever å ha den ordentlige gleden av å skape noe som er sitt eget. Noe man kan dele med andre som er interessert i det man skaper. Jeg tror ikke det fins noe bedre å bedrive tiden med enn å skape noe som andre kan ha fordel av. Tenk å ha det som en vane. Det å skape noe daglig.

Jeg tror gode vaner som å trene regelmessig, ha tilpasset kosthold til egen fysiologi, alltid ha mål å strebe etter og å skape noe hver dag. Og dette er jeg veldig takknemlig for å ha mulighet til å gjøre daglig da vaner avgjør fremtiden.

GRUNNLEGGER: HENDRIX LIAM: +47 93462753

KONSERNLEDER: SARA COLLBERG: +47 98093278

PRESSEANSVARLIG: SANDRA LARSEN: +47 97069935

Legg igjen en kommentar