PREMIERE PRO

HENDRIX SKRIVER OM

PREMIERE PRO

Det blir et veldig kort innlegg i dag da jeg rotet bort tiden med å leke med Premiere Pro. 

Siden jeg nå skal jobbe med mange prosjekter på en gang, så tenkte jeg det kunne vært lurt å bli en «content creator» slik at jeg kan være med på å lage materiale til markedsføring og promotering. Akkurat nå har vi disse prosjektene på gang:

HHUB Frisørskole – Vår egen frisørskole på Skøyen. Første private frisørskolen i Norge der lærlingene får mulighet til å få tilbake skolepengene etter endt læretid og 2 årig forpliktelse til Hendrix Hair eller HHUB Factory.

HHUB Factory – Hendrix Hair Frisør Jessheim er vår første frisørsalong på et kjøpesenter og planen med denne avdelingen er å finne ut av hvordan sentersalonger kan fungere bedre, slik at når vi starter vårt konsept kan vi bidra som en sterk og innovativ konkurrent til de eksisterende kjedene.

Iconic Hair Extensions – Nå rebrander vi vårt eget extensions-merke, slik at flere salonger utenfor Hendrix Hair-konseptet kan ta i bruk vårt extensionshår.

Elite 8 Education Team Tour – Vårt education-team skal nå reise rundt i Norge for å bidra til en positiv endring til frisørene som ønsker å utfolde seg utenfor begrensningene og normene satt av den etablerte delen av frisørbransjen.

Så nå skal jeg leke videre med Premiere Pro. Så legger jeg ut resultatene på nettsidene våres og sosiale medie-plattformene. Siden jeg lager nettsidene våres selv, så ønsker jeg å bli flinkere til å sette sammen forskjellige medier.

GRUNNLEGGER: HENDRIX LIAM: +47 93462753

KONSERNLEDER: SARA COLLBERG: +47 98093278

PRESSEANSVARLIG: SANDRA LARSEN: +47 97069935

Legg igjen en kommentar