FORNØYD MED DET DU HAR?

FRISØR OSLO | STAVANGER | DRAMMEN | GJØVIK | ASKER

TID FOR PLANLEGGING

Hvis det noen gang kom en tid for å gjøre noe med utviklingen av sitt eget liv og egen karriere, så må det være NÅ!

Når du tenker over tilværelsen din, føler du at du mangler noe? Kanskje er ikke bostedet ditt sånn som du ønsker? Hender det at du dagdrømmer om å kvele den du er sammen med? Eller at jobben du har ikke fører deg noe lenger enn der du er i dag? 

Hvis du har lignende spørsmål, ikke vær redd selv om DU har ansvar ovenfor deg selv om å svare de. Forhåpentligvis kveler du ikke den du er sammen med, men heller tar tak i de irritasjonsmomentene som gnager på deg. Det er også mulig å bytte og/eller gjøre endringer med boligen du har, men mest sannsynlig vil det både ta tid og koste penger som man kanskje ikke har. Jobben er det stedet mange går til av flere årsaker. Først og fremst for inntekt, men også for utvikling og samvær med andre. Og jobb er den delen som jeg mener man på kort sikt kan gjøre drastiske endringer med. Enten det nå at man fortsatt er delvis permittert(og kanskje i fare for å miste jobben) eller at man er på ute etter noe nytt og forhåpentligvis bedre, bør man gripe sjansen til å kikke rundt nå. Husk at det verken er forbudt eller skadelig å smugtitte på hvordan andre arbeidsplasser har det. Man bør faktisk uansett kikke rundt for å ha et sammenligningsgrunnlag. For hvordan kan du være sikker på at du er der du burde være når du ikke aner hva som er der ute? 

I skrivende stund er jeg selv på utkikk etter flere frisører for avd Skøyen. 4. januar åpner vi ny avdeling hvor L’Oréal Akademiet holdt til tidligere. Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å ta over lokalene på Karenlyst Alle 18D med 620 kvm som vi skal bruke til frisørsalong og frisørskole. På Skøyen kommer vi til å ha vårt hovedkontor hvor vi i tillegg til å betjene kunder og ta i mot frisørelever, så skal vi også danne kurs innenfor hår, ledelse, markedsføring og utvikling.

Sånn som vi ser forløpet av en frisørkarriere, så er det ikke slik at alle kan jobbe 100% med kunder i salongene. Derfor benytter vi nå anledningen til å skape muligheter for de av frisørene som enten har stort ønske om å videreutvikle sine ferdigheter for mer diversifiserte oppgaver eller for de av frisørene som må trappe ned på det fysiske arbeidet med kunder. Vår utdanningsbase har som formål å sørge for å utvikle våre kolleger slik at de kan fortsette med bransjerelaterte arbeid. På denne måten er man engasjert langt utover hva ansienniteten i bransjen tilsier.

Jeg tar gjerne i mot søknader og gjør intervju i desember. Send til post@hendrix.no eller ring 934 62 753 . Du kan også kontakte meg hvis du ønsker å jobbe sammen oss på en annen avdeling.

Håper jeg hører fra deg.

Legg igjen en kommentar