HENDRIX PÅ NORGES TURNÉ​

HENDRIX SKRIVER OM

HENDRIX PÅ NORGES TURNÉ

Det er ikke alltid lett å gi slipp på det man er vant til. Man kan være fornøyd med hva man har og hvor man er der og da, men ting og mennesker endrer seg. Situasjoner dukker opp og hva man er vant er ikke lenger mulig. Med tiden er vi nødt til å vokse. Samtidig er det ikke klart for mange hvordan. Utfordringer er ikke svart/hvitt. Løsningen er ofte i det grå. Og det er der jeg ofte vandrer for å finne de mer interessante alternativene. Det er i det grå man finner balansen.

Er du også sånn? Like du å skape noe som kan endre den aksepterte normen? Jeg håper på å finne noen av disse menneskene som vil tenke selv og ta avgjørelsene deretter. Jeg vil gjerne finne folk å jobbe med. Noen få mennesker som allerede har spørsmål som kan utfordre kollektiviteten. Folk fra hele landet som ønsker å endre kulturen der de befinner seg. Folk som ønsker å lede. 

En leder er ikke nødvendigvis en sjef og motsatt. Vi trenger både lederskap og styring, men i situasjoner med store endringer krever mer lederskap enn styring. Særlig når det man «vet fra før» ikke lenger fungerer, så må man lette andre steder enn der man allerede har vært. Derfor er det viktig å se an behovet mellom lederskap og styring. Det er vanskelig å innrømme at ting er kjørt når man er investert. Men noen ganger må man realisere «sunc cost» og gå videre. 

Hvis du kjenner deg igjen, så kan det hende at du er en av de jeg leter etter. Man kan være frisør eller bedriftseier som trenger å gjøre endringer, men trenger hjelp til å komme i gang.

Jeg skal reise til flere byer i Norge i løpet av året på turné, så meld din interesse slik at vi kan besøke byen din.

Du kan sende meg epost: post@hendrix.no eller DM på instagram.com/hendrixliam

 

 

GRUNNLEGGER: HENDRIX LIAM: +47 93462753

KONSERNLEDER: SARA COLLBERG: +47 98093278

PRESSEANSVARLIG: SANDRA LARSEN: +47 97069935

Legg igjen en kommentar