Noir Stockholm

Noir Stockholm – Hendrix Hair Sentrum

Noir Stockholm er en produktserie som kom i 2007, utviklet av Hans Nilsson og Ellen Ericsson. Hans Nilsson er en anerkjent og  internasjonal hårstylist, kjent for sin avantgarde stil i både frisør og motebransjen.

«När vi utvecklade Noir Stockholm hair care ville vi skapa den perfekta kombinationen mellan hårvård och styling. Vi bestämde oss därför för att inte kompromissa, varken på produkternas kvalitet eller funktion.»

Produktene er basert på naturens fineste rå materialer, og moderne formler! resultatet er en blitt en eksklusiv produktserie med unike pleiende lettvekt sjampoer, balsamer, kurer og pleiende stylingprodukter som kan tilpasses til alle hårtyper og stiler.

«Hår är rörelse, struktur och glans. Hår är doft. Få saker är så sensuella och intima som den subtila och personliga doftförnimmelsen av ett hår»

Noir Stockholm sine produkter er laget med dufter av høyeste kvalitet, og hvert eneste produkt har sin egen unike aura som alle tilhører samme familie med varme og sensuelle toner.  Duftene er komponert slik at de jobber like godt alene som sammen, og på den måten får du frem den beste auraen i produktet. Ved og bruke parfyme av høyeste klasse får du en oppfriskende og en langvarig kvalitet !

For å hedre den skandinaviske arven er produktenes design rent og minimalistisk !

Men utseende er ikke alt som gjelder… Alle forpakninger i Noir er i resirkulerbart aluminium, PET og miljømerket papir !

«Eftersom vi själva använder produkterna många timmar per dag i vår salong och på olika styling uppdrag för tidningar och visningar så har vi varit noga med att se till så att förpackningarna är pålitliga och användarvänliga. «

Hver eneste produkt i Noir Stocholm  har sin egen historie, tanker visjoner og følelser som de deler på hver sin personlige innpakning!

Har du spørsmål angående Noir Stockholm, eller du er nysgjerrig på produktene? kom gjerne innom salongen så vil vi hjelpe deg med å finne det de perfekte produktene i serien til ditt hår !

Hendrix Hair Sentrum
Rosenkrantz’ gate 13
0160 Oslo
+47 22 42 02 00
hair5@hendrix.no

>>Hendrix Hair<<

Legg igjen en kommentar