FESTFRISYRER TIL 17 MAI

Festfin på 17.mai

17 mai er den dagen vi gjerne trenger litt inspirasjon til hårfrisyrer som passer til bunad, kjole, kort hår eller langt hår. Fletter en populær frisyre som passer til alt og alle, og spesielt til bunad ( men hold gjerne flettene litt enklere ).

En klassisk flette på siden er nydelig om du legger skillen godt over i sideskill ! Tuper gjerne litt godt for å få litt ekstra volum, og hold fletten «løs» og la gjerne de siste cm av håret være løse. Dette gir en mer avslappet og romantisk stil over hele frisyren, og bruk gjerne pynt som små blomster, perler og Sylvsmidja har noen flotte hårklyper til bunad!

SAMSUNG CSC

Husk at at frisyren skal holde hele dagen, uansett vær ! Vask helst håret dagen før, og unngå balsam i hodebunnen. Har du tynt hår så bruk gjerne noe mousse eller styling med litt godt hold i vått hår, føn håret og bruk hendene til å klemme produktet godt inn i håret. Uansett hvilken frisyre, lengde og tykkelse du har på håret så krøll håret først ! Bruk gjerne litt tørr shampoo i håret før du begynner å flette, så blir det lettere for deg å få volum. Denne fremgangsmåten på hva du gjør med håret før du begynner, er like viktig for holdbarheten av frisyren din uansett hvordan du vil ha håret ditt. Ønsker du en mer glatt eller ren frisyre så bruke gjerne hårspray for å legge ned småhår, og for at frisyren skal holde seg gjennom dagen.

Har du kort hår så er slicked back i vinden , den er litt røffere så den går ikke helt til bunad men kul er den uansett! Ved hjelp av saltvannsspray, mousse og en kam til å gre håret bakover ( hvor mye bestemmer du selv) , og du er klar for fest! På bildet øverst av Kylie Jenner så har hun en mer klassisk stil, og med samme fremgangsmåte. men man går over med en føner og rundbørste som du strekker håret inn mot ansiktet med. Pass på at håret blir 100% tørt før du gjør deg ferdig med føneren !

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Her er en flott frisyre til bunad, 2 fletter som møtes på midten fra front til bak. Så rullet sammen for å skape mer volum, og resten av håret faller ned i myke bølger! Denne frisyren passer til både langt og kort hår, men husk å lage krøllen litt sterkere enn du ønsker ( så holder det hele dagen). Igjen så er det også viktig hva du gjør med håret før du begynner, og det er dette som avgjør hvor mye hold du får i frisyren.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Her har jeg flettet på samme måte som bildet over, men lagt flettene ved siden av hverandre. Dette gjør at selve fletten min ser tykkere ut, og gir en litt strammere stil. Ønsker man den litt løsere så kan man eventuelt dra ut litt hår fra selve fletten !

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ønsker du en stram og klassisk stil ( som også fungerer til bunaden) så er det pent at alt håret flettes bort. Her har jeg flettet kun bakhodet og ned ,festet tuppene med en tynn strikk. Så dratt ut fletten for å få litt mer volum i den, så brettet lengdene inn og under fletten ( men husk å feste godt med spenner). Sidene har jeg krøllet og lagt bakover mot fletten, og igjen festet med spenner under fletten. Er du redd for at sidene skal skli ut eller du vil ha den enda strammere, så fletter du hele håret hele veien.

 

Det er mange flotte fletter der ute, til alle anledninger ! Men ikke gjør det for komplisert for deg selv , og bruk god tid + riktige produkter. Er du usikker så spør hva som passer til ditt hår! 

Lykke til  !

Hendrix Hair Sentrum
Rosenkrantz’ gate 13
0160 Oslo
+47 22 42 02 00
hair5@hendrix.no

>>Hendrix Hair<<

Legg igjen en kommentar