Hils på en av våre frisører, Sandra.

Frisøren, Sandra.

Jeg har jobbet i 10 år som frisør, og begynte min karriere på Paleet . Der jobbet jeg sammen med Isabelle, og ble der i 6 år før jeg ville ut av sentrum og flyttet opp til St.Hanhaugen. Etter 4 år der så var det på tide å komme tilbake til sentrum, og jobbe med Isabelle igjen!

I løpet av mine 10 år har jeg fått være med på mange spennede prosjekter, og mange innholdsrike arbeidsdager. Jeg var heldig og fikk muligheten til å bli tatt opp, som medlem av den prestsisjefylte frisørforeningen Fondation Guillaume. Dette ga meg mange unike muligheter til å ta del i ulike konkurranser, og spennende arrangementer i Skandinavia.

Jeg har jobbet mye med opplæring av lærlinger, og vært leder for Opplæringsringen 1-2-3 Oslo i 2 år. Som er en samlet opplæringsring for ulike salonger i Oslo. En stilling som ga meg masse erfaring som leder, og jeg mulighet til å bli godt kjent med utrolig flinke elever, lærlinger og frisører!

Som frisør har jeg utviklet en forkjælighet for den klassiske stilen, og en soft Balayage får hjertet mitt til å smelte. Jeg synes at alle kunder fortjener å starte med en deilig hodebunnsmassasje, og avslutte behandlingen med en glamorøs Hollywood føhn!
Jeg elsker å være en del av Hendrix Hair teamet, og gleder meg til alle årene fremover i denne fantastiske bransjen!

 

Følg meg gjerne på Instagram: sandralarsen88 !

Har du spørsmål til meg direkte? ta gjerne kontakt på: 97069935

Legg igjen en kommentar