Amika i Oslo

Say no to boring !

Endelig har vi gleden av å kunne tilby våre kunder produkter fra amika: !

Før vi går mer inn på produktene, så vil jeg gjerne fortelle dere historien bak amika:

 From Brooklyn to you!

amika er New York, og New York er amika. I hjertet av Brooklyn har de sitt hovedkontor og fabrikk, og det er her de finner sin inspirasjon og kreativiteten til å lage nye trender.  Deres miljø og hverdag er preget av storbyens pulserende kreativitet, og samarbeid med motedesignere og New Yorks kunstscene. Sammen jobber de for å skape nye trender, på sin egen måte med egne stylister fra internasjonale moteblader!

amika er en  enkel produktserie for hjemmebruk, og heller ikke en serie hvor du har 10 ulike sjampoer! Det skal være enkelt å velge ut de riktige produktene til ditt hår.

                                         

The super fruit! Amika

Sea Buckthorn Berry – Tindved bær. 
Kanskje ikke så kjente for noen, men veldig godt kjent for amika. Dette fantastiske bæret er hovedingrediensen i alle produktene til amika, og virkelig hvert å bli bedre kjent med. Tindved er fulle av organiske syrer, garvestoffer, eterisk olje, flavonglykosidet quercetin, provitamin A og vitaminene B kompleks og store mengder vitamin C og E! Den er i tillegg spiselig så om du kommer over den i Trøndelag så er det bare å spise, for denne bæren er  bra for deg! Den er faktisk så bra at juice av tindvedfrukter var en del av kostholdet for russiske kosmonauter, og de brukte en krem med olje fra fruktene for å beskytte seg mot kraftig stråling fra sola. I Kina finnes det mer enn 200 medisinske og kosmetiske produkter med tindved!

 

Hårproduktene

 

amika er ikke en stor serie, men du vil uansett kunne finne det perfekte produktet til ditt hår. Serien er laget for at det skal være enkelt å bruke produktene hjemme for kunden, men samtidig dekke alle behov! Bare duften og utseende i seg selv gjør at vi får lyst til å ha dem på badet.

Alle produktene kommer også i reisestørrelser !

amika: produktene er vegetar vennlig, cruelty- free, uten sulfater,  MIT, MCI, Phthalates og kunstige stoffer !

Har du spørsmål angående amika: kom gjerne innom salongen.

 

Legg igjen en kommentar