Hendrix Hair Sentrum

Velkommen til vår blogg og vår salong!

 

Hendrix Hair Sentrum

Hendrix Hair avd. Sentrum er en del av kjeden Hendrix Hair og er den 5. salongen i rekken. Vi åpnet en sommerdag i juni 2015, etter en måned forsinkelse og en noe frustresert og stressa Isabelle (som er en av eierne). Bak selve konseptet står grunderen Hendrix Liam, en kreativ type med mange tanker og ideer. Og jammen har han ikke fått det til! De aller fleste har vel kanskje hørt om Hendrix Hair, så jeg skal ikke gå altfor dypt inn på den historien der..

Isabelle begynte å jobbe i Hendrix Hair avd. Frogner mars 2013 som frisør og daglig leder, og sammen fant vi fort ut av vi ville åpne en avdeling sammen. Allerede året etter i Oktober fant vi et lokale med en noe skepsis Isabelle, og en alltid positiv Hendrix. Etter å ha takket nei til lokalene to, kanskje 3 ganger ble Isabelle overbevist til slutt, og ikke lenge etter var kontrakten signert og lokalene overtatt bare noen måneder senere. Planen var å åpne 1. Mai 2015, men som vanlig (tydeligvis) ble dette utsatt opp til flere ganger. Blant annet på grunn av noen møbler som var bestilt. Endelig 6 juni 2015 åpnet vi dørene for første gang og det var noen spente frisører som var klare for å ta imot de aller første kundene!

Og her er vi, snart 2 år etter og er klare for fortsettelsen av denne fine reisen vi har begynt. Klare for nye utfordringer og eventyr, og med dette også en nystartet blogg! Her har vi tenkt å skrive om trender, hva vi gjør i salongen, produkter vi fører og ellers ting vi blir inspirert av.

 

Så følg gjerne med!

 

Mvh Isabelle,daglig leder.

 

>>Hendrix Hair<<

Legg igjen en kommentar