Frisør og daglig leder, Isabelle.

Frisør og daglig leder ved avd Sentrum, Isabelle C.

 

Nå har jeg jobbet som frisør i 10 år! Jeg startet sammen med Sandra på Paleet som lærling, der jeg jobbet i litt over 3 år. Der utdannet jeg meg også som fargespesialist. Etter det begynte jeg i en salong på Vika terrasse der jeg møtte Lisa, før jeg igjen flyttet på meg. Denne gangen bar det til gamle Thiis bygget i en stor og flott nyåpnet salong. Her assisterte jeg til forskjellige photoshoots og reklamejobber før jeg endelig til slutt fikk egne jobber. Jeg jobbet bla en del for Kamille til forskjellige «Bli ny- dager» og motesaker. For er det noe jeg brenner for er det helheten mellom hår, sminke og klær!  Her jobbet jeg 100% som frisør. I tillegg til at jeg jobbet som freelancer der jeg ble leid ut til forskjellige oppdrag. En av mine store øyeblikk som frisør er da jeg fikk jobben til å style Jackson Rathbone og Nikki Reed. De spiller i Twilight filmene da de var på Europa turne for å markedsføre den siste filmen.

Etter at å ha jobbet der noen år savnet jeg å kun være frisør. Derfor sluttet jeg å ta oppdrag og konsentrerte meg heller 100% på kundene mine. I samme periode valgte jeg igjen å bytte jobb, og denne gangen falt valget på Hendrix Hair og bli selvstendig næringsdrivende. Og jeg angrer ikke et sekund!

Her har jeg fått lære hvordan jeg styrer mitt eget foretag, egne lister, hvordan drive salong og mye, mye mer!

Jeg begynte først som daglig leder på avd. Frogner, før jeg sammen med Hendrix åpnet avd. Sentrum i juni 2015.

Til daglig elsker jeg store fargeforandringer og korrigeringer der jeg hele tiden må tenke teori. Hva kunden ser for seg og hva som faktisk er mulig å oppnå. I tillegg er jeg extensionsspesialist, og elsker hvor fort man kan forandre et tynt hår til tykkere, eller kort hår til lengre på kun et par minutter!

Nå er jeg så utrolig glad i teamet mitt her på Hendrix avd Sentrum, og all den inspirasjonen vi jentene her gir hverandre!

 

følg meg gjerne på instagram : isabellesc

 Har du spørsmål til meg direkte? ta gjerne kontakt på: 41746200

 

Legg igjen en kommentar