Sandra i Amsterdam

Da har min påskeferie startet!


Jeg er nå i Amsterdam,
mitt  «andre»  hjem og den vakreste byen i Europa om du spør meg.

Det er snart 5 år siden jeg møtte denne byen for første gang, min samboer er Nederlansk og kommer fra en liten by 2 timer fra Amsterdam, og i morgen kjører vi videre til den grønneste byen jeg kjenner til Vriesenzween. I år har jeg tatt med meg min familie fra Norge, for å vise dem dette flotte landet!

Hver eneste gang jeg reiser jeg Amsterdam og Nederland så får jeg alltid så mye inspirasjon med meg hjem, alt fra klær og mote til hår og de siste trendene i salongene her.

Her i hjertet av Amsterdam finner du utrolig mange fashionistar og store motebloggere som f.eks, After DRK og This chick`s got style, samtidig folk som tørr å være seg selv og ha sin egen stil 100%. Alt er lov innen  mote og skjønnhet og nesten ingen er «like», og det er vel dette som gjør meg så fascinert av denne byen. Så nå skal jeg komme meg ut og få en snik titt på sommertrendene,  og jeg kommer til å legge ut litt inspirasjons bilder her på bloggen!

Hilsen Sandra

 

>>Hendrix Hair<<

Legg igjen en kommentar