Frisør Gjøvik


Frisør Gjøvik – Hendrix Hair

Hunnsvegen 5. 2821 GJØVIK

Hendrix Hair-konseptet ble opprettet i september 2010 og er i konstant utvikling. Frisørkjeden består av 13 salonger(2019) i Norge – Oslo, Stavanger, Drammen og på Gjøvik. Vi har valgt å spesialisere innenfor fargedesign og hair-extensions, slik at våre frisører kan gi det våre kunder etterspør mest. Følg oss på Instagram og Facebook for å finne inspirasjon til ditt neste frisørbesøk.

Hendrix Hair Gjøvik AS åpnet juli 2019 i Gjøvik sentrum. Avdelingsleder er Marthe Sønsteby.

På kort tid har Hendrix Hair blitt et av Norges ledende kjeder og det kommer som en overraskelse på mange om hvordan dette har blitt til. Konseptet fokuserer på å være relevant i frisørbransjen, både innenfor det faglige og forretningsmessige. Vår ledelse har valgt å jobbe for frisørene, slik at frisørene blitt godt tatt vare på med tanke på inntekt, frihet til å disponere sin egen tid, samt faglig utvikling. For oss holder det ikke å følge med på hva konkurrentene gjør, men også finne løsninger på de nye utfordringene bransjelederne skaper. Siden de store og tradisjonelle(gamle, altså) kjedene kun jobber med å oppretteholde nåværende tilstand, blir jobben vi gjør enda mer krevende, men samtidig også enda viktigere å dele med andre frisører. Mange av disse frisørkjedene danner grunnlaget for Frisørforbundet og har etter vår mening ansvaret for å bidra til frisørbransjens positive utvikling. Men tvert i mot, så skapes det utilbørlige praksis i bransjen som gagner kun de færreste og gjerne kun de som sitter på toppen av rangstigen. Og dette ønsker ikke Hendrix Hair å være en del av.

Altfor mange frisører jobber hardt uten å få igjen for innsatsen og må til og med gi seg som frisører da denne jobben pr i dag ikke har livets rett i følge de største kjedene og Frisørforbundet. Vi baner vei for den nye generasjonen av frisører og håper å bidra til å tiltrekke flere unge spirer til et så fantastisk yrke der man lærer om hårkunst. Men fremfor alt, er dette et yrke der man utvikler et av de viktigste verktøyene vi mennesker har: kommunikasjon.

De få setningene over stipulerer kun noen av de tingene Hendrix Hair har i ebbingen for frisørbransjen og vi jobber kontinuerlig med å gjøre valget om å bli frisør attraktivt. På denne måten holder konseptet seg unik i forhold til resten av bransjen. Vår jobb er å ta vare på frisørene slik at våre frisører kan utøve hårkunsten og ta vare på våre kunder med færre beskymringer.


frisor-gjovik

Instagram

Få inspirasjon til din neste frisyre fra vår Instagram med 1000+ bilder som vi har samlet på et sted. Finn bilder og ta med bildene til frisøren for en nøyaktig referanse til hva du ønsker med ditt hår. Følg oss for oppdateringer, inspo og konkurranser.

Bestill time

Nettbooking gjør det enkelt å få oversikt over ledige timer når som helst. Velg avdeling > frisør > tid og dato > behandling.

Facebook

Hold kontakt med oss via Facebook og gi oss tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre våre produkter og tjenester.Send oss dine spørsmål.

Her kan du sende oss spørsmål om våre produkter, tjenester, behandlinger og andre hårrelaterte emner.

8 + 15 =

Frisør Oslo

Hendrix Hair har frisører i Oslo, Drammen og Stavanger. Besøk våre andre frisørsalonger i Oslo. Alle våre salonger bruker farger fra Matrix og alle frisørsalongene har de samme prisene.