NEW YORK I BILDER ! DEL 2

Etter alt det morsomme vi gjorde i NY, så må vi ikke glemme hvorfor vi dro dit !

Vi var der med en av våre store leverandører Headbrands som blant annet  har : TIGI, amika: og Bed Head. Denne gangen var kurset lagt opp til at vi var på besøk på TIGI Academy, hvor vi hadde 2 dager hvor vi fikk se og jobbe med deres nyeste kolleksjon i serien cut and color. Her viste også TIGI sine egne stylister oss de siste trendene fra New Yorks gater for årets vår/sommer kolleksjon innen hår og make up ( de har også en ganske kul instagram konto: TIGI Professional som er verdt å ta en titt på) !

Denne sesongens kolleksjon hos TIGI er håret og make up preget av den rocka stilen, men med hint av det feminine. Den balansen er ikke alltid like lett å få til, men igjen så ser man hvor viktig helhets inntrykket med klær, make up og hår gjør for hvordan vi oppfatter en stil. Så om du lurer på hvorfor vi spør dere så mange spørsmål  før vi snakker om selve håret ?!? Så vet dere nå svaret.

Når det kommer til klippen for årets sesong, så er trenden hos TIGI korte frisyrer og layers! Boben er blitt kortere en tidligere og luftigere med flere layers, gjerne med en lugg som ligger litt skjult. Modellene med lengere hår har også layers for å gi masse bevegelse og volum i frisyren, det er ikke lengere slik at det skal være samme lengder på hele hodet. Countering er i vinden som aldri før, og det preger oss i frisørbransjen også! Nå skal klippen og fargen fremheve den counteringen som kunden selv legger med sin make up.

Balayage er like hot nå som tidligere, og det ser ikke ut til at den blir borte med det første ( we love it ! )..

Denne sesongen har de tilført Balayagen på både mørke og lyse hår noe mer «ekstreme» farger som : peach, metall blått, baby rosa og gold orange. Noe som matcher en gylden sommer brunfarge perfekt! I de korte frisyrene så går de kalde grå tonene litt igjen som tidligere, men de ser mer metalliske ut denne sesongen. Det gjør at de får en litt mer rocka stil som passer veldig bra til en kortere frisyre, og med litt mykere linjer så får du fortsatt det feminine i helheten. Brunettene er blitt farget enda dypere og intense enn tidligere med masse glans og glød, og Jet black er i vinden som aldri før! Gjerne i kombinasjon med en stram og lang lob.

Når det kommer til selve stylingen av denne sesongen så er det naturlige fallet i håret som gjelder. Ingen av modellene ble føhnet med børster, og det ble heller ikke brukt andre varmeapparat. Kun RIKTIGE produkter til modellens hår og hendene til stylisten som forsiktig klemte frem det naturlige fallet. Har du krøller, bruk dem! Spesielt til menn så kom det tydelig frem at lengdene skal styles mindre stramt og glatt enn tidligere, igjen så er det naturlig fallet som gjelder!

Her kommer noen bilder fra selve kurset og modellene !

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Happy monday alle sammen !

Hendrix Hair Sentrum
Rosenkrantz’ gate 13
0160 Oslo
+47 22 42 02 00
hair5@hendrix.no

>>Hendrix Hair<<

Legg igjen en kommentar