Om oss

Om oss

Hendrix Hair er i konstant forandring for at vi til enhver tid skal være et attraktivt valg for våre frisører, kunder og leverandører. Vi bruker enhver anledning til å skape muligheter som skal være til fordel for våre interessenter. Dermed er vi med på å drive konkurransedyktigheten i frisørbransjen for fremtiden.

Vår Misjon

Vi strekker oss langt for å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å ta de riktige valgene for håret sitt. Vi sørger også for å tilrettelegge for frisører slik at de får frem sitt fulle potensiale.

Vår Visjon

I motsetning til mange salonger, så bygger vi opp vår portefølje rundt våre kunder og ikke motsatt. På denne måten kan du som kunde være sikker på å oppnå den stilen du ønsker istedenfor å velge fra en bestemt kolleksjon.

Ønsker du å komme i kontakt med vår ledelse?

Hendrix Hair sitt varemerke er bygd på solide og gjennomtenkte løsninger. Vi har satt sammen de løsningen som vi ønsker å tilby og tatt bort alt av det unødvendige.

Hvis du syns at vårt konsept er interessant, så er det mulig å ta kontakt med oss for å forhøre om samarbeid eller andre løsninger.

Håper vi hører fra deg.

Send melding

Tjen godt

Vi belønner gode resultater hos våre frisører og har derfor valgt å gi høye provisjoner.

Motta raskt svar fra chatten.

(KOMMER SNART)

Kontakt oss via chatten for å få umiddelbar svar på dine spørsmål.

Vår nettbutikk er under konstruksjon

Hendrix Hair holder på å utvikle sin egen nettbutikk.