Hverdagen til avd Sentrum

[tm_pb_section admin_label=»section»][tm_pb_row admin_label=»row»][tm_pb_column type=»4_4″][tm_pb_text admin_label=»Text» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

ET LITE INNBLIKK I HVERDAGEN PÅ SALONGEN !

Hendrix Hair Sentrum
Rosenkrantz’ gate 13
0160 Oslo
22 42 02 00
hair6@hendrix.no

Mange lurer litt på hvordan en dag på salongen egentlig er, det er jo så mye mer som skjer i kulissene i løpet av dagen som kundene ikke ser … Visste dere at Isabelle setter av en hel time på hver av våre selgere fra de ulike leverandørene ? Og det er ikke uten grunn, det sikrer at hun alltid får vite om hva som skjer på markedet ! Nye produkter, nye teknikker, trender og alt det som skjer ute hos de ulike leverandørene, og hun får alltid se og teste de nye produktene før hun «godkjenner» de til salongen og  til dere som kunder. Mange ganger ender vi frisørene opp som prøvekaniner, og det er det mye av hverdagen vår handler om når det kommer til produkter! Vi må alltid kunne føle, lukte, se og bedømme på oss selv før vi bruker det på våre kunder. For om vi ikke vet, hvordan kan vi da finne det riktige produktet som kunden har behov for ?

 

 

Her kommer litt nye og gamle bilder fra salongen som vi vil gjerne dele med dere !

 

 

Ny leveranse av nytt extensions hår ! Visste dere at Hendrix Hair har eget hair extensions som vi får produsert i Kina ? Lurer du på mer om vårt extensions eller om du er litt nysgjerrig på om det kan være noe for deg ! Da kan du lese mer om nettopp dette på  http://www.hendrix.no/hendrix-hair-extensions/ .

 

 

 

Kontoret til Isabelle ! Det er her alt som ikke har med behandling på kundene skjer, og dette er en av de plassene hun finner ny inspirasjon. Og vi andre jentene må innrømme at vi elsker å snike oss inn her en liten tur for å finne roen på hektiske dager (we love the vibe) !

 

Og noen dager får vi sittet her sammen og jobbet ! For ja det er mye som skal gjøres på en salong utenom kundene våre. Men vi er så heldige at alt er like gøy å gjøre uansett hva slags oppgaver det er ( så lenge vi er 2 som gjør det sammen, og vi kan snappe haha! ).

 

 

Du finner oss på Instagram: Hendrixhairsentrum . Mye av tiden vår på salongen går også til sosiale medier som Instagram, Facebook og bloggen selvfølgelig ! Alle jentene er å finne på Instagram hvor vi deler både jobb og private bilder, følg gjerne salongen og jentene så får dere med dere de nyeste bildene og hva som skjer !

 

SAMSUNG CSC

 

Det er viktig å ta de perfekte bildene før vi deler dem på sosiale medier ! Lys og vinkel må være riktig, for vi redigerer aldri noen bilder av kundene men setter de sammen i appen MOLDIV før vi poster det.

 

Heldigvis har vi tålmodige og snille kunder som med glede stiller opp på bilder !

 

 

På Instagram finner du oss :

sandralarsen88

isabellec

marthesonsteby

guroaabrekk

lisahooen

 

Ny farge på In the making ! Med hansker i Special edition rosa for å støtte kampen mot brystkreft, noe vi selvfølgelig er med på !

 

Isabelle in action !

 

Her ser dere salongen fra gateplan ! Vi deler lokalet med Wax on , og vi er kanskje litt gjemt… Men vi er veldig enkle å finne når du først har vært hos oss, midt i hjertet av vårt kjære Oslo !

 

 

En av de tingene som er viktigst for oss på salongen, er å kunne gi kundene våre det lille ekstra når de først sitter i stolen. Vi serverer det meste av kaffe, te og kakao med noe søtt eller salt ved siden av !

 

 

Også er vi en gjeng som er veldig glad i å ta en del bilder, haha ! Og ikke minst dele dem med andre.

Håper dere har fått et lite innblikk i våres hverdag og hvordan vi på salongen har det !

Visste dere at vi på Hendrix Hair har online timebestilling ? Enkelt og alltid tilgjengelig for kundene !

https://hendrixsentrum.bestille.no

 

Følg oss gjerne videre her på bloggen, Facebook og Instagram !

https://www.facebook.com/hendrixhairsentrum/

 

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god pinsehelg !

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Legg igjen en kommentar