Frisør Frogner


Frisør Frogner – Hendrix Hair

Frisør Oslo

Oscars gate 32, 0258 OSLO

Vi håper at du er like opptatt av håret ditt sånn som vi er. For mange av oss hos Hendrix Hair, så er frisøryrket en livstil heller enn en jobb. Vi er opptatte av å finne de beste løsningene for håret ditt uansett tilstand. Med god veiledning fra våre frisører kan du være sikker på at ønskede sluttresultatet oppnås dersom hårkvaliteten tillater det.

Hendrix Hair-konseptet ble opprettet i 2010 og består av 7 frisørsalonger(2017). Konseptet fokuserer på å være relevant i bransjen, både faglig og forretningsmessig. Det er derfor vi har valgt å spesialisere innenfor fargedesign og hair-extensions, slik at våre frisører kan gi det kundene etterspør mest. Følg oss på Instagram og Facebook for  å finne inspirasjon til ditt neste frisørbesøk.

Hendrix Hair Frogner i Oslo ble opprettet i 2012 og var den 2. frisørsalongen vi åpnet. Frisørsalongen ligger sentralt i området Uranienborg/Frogner. Daglig leder på avdelingen er Ida Sofie Storhaug.

Frisørene på avdelingen Frogner, Oslo

Stina Gomez

Anette Swaray (permisjon)

Ida Storhaug (daglig leder)

Benette Nakken

Vilde Østensen

Sean Ashton

Janine Paulsen

 

 


Instagram

Få inspirasjon til din neste frisyre fra vår Instagram med 1000+ bilder som vi har samlet på et sted. Finn bilder og ta med bildene til frisøren for en nøyaktig referanse til hva du ønsker med ditt hår. Følg oss for oppdateringer, inspo og konkurranser.

Bestill time

Nettbooking gjør det enkelt å få oversikt over ledige timer når som helst. Velg avdeling > frisør > tid og dato > behandling.

Facebook

Hold kontakt med oss via Facebook og gi oss tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre våre produkter og tjenester.


This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 3938145377 Feed will not update.


Send oss dine spørsmål.

Her kan du sende oss spørsmål om våre produkter, tjenester, behandlinger og andre hårrelaterte emner.

13 + 6 =

Frisør Oslo

Hendrix Hair har frisører i Oslo, Drammen og Stavanger. Besøk våre andre frisørsalonger i Oslo. Alle våre salonger bruker farger fra Matrix og alle frisørsalongene har de samme prisene.