App - Hendrix Hair

Last ned vår app.

I vår app finner du alt du trenger av info om Hendrix Hair: prisliste, veiviser til salongene, vår Instagram,

Du kan også bestille time via appen.

HENDRIX HAIR APP

Er du typen som liker å ha full oversikt og tilgang? Vi har samlet alt av vår informasjon og tilgang på et sted. Og vi anbefaler at du laster ned vår app. I appen kan få informasjon om alle salongene.

Her er noe av de tingene du kan bruke appen til:

Få oversikt av ledige timer
Bestille time
Ringe
Send sms
Finne adresse
Kart med gps
Vår Instagram
Vår Facebook

Hendrix Hair er en frisørkjede med 7 frisørsalonger og en hudpleie salong Skinworks. Konseptet startet i 2010 og har hatt en stor vekst på kort tid. Vi har hatt stor fokus på optimalisering av forhold som angår frisørene og kundene.

FOR FRISØRENE

Vi sørger for at våre frisører har markedets beste ordninger med tanke på arbeidsgodtgjørelse og goder. Vi deltar på kurs både internt og eksternt for for å holde oss oppdatere innenfor hva som skjer i frisørverdenen. Vi har stor fokus på å ha innflytelse i både bransjen og sosiale medier for å være relevant til enhver tid.

FOR KUNDENE

Vi sørger for at våre frisører har det bra slik at de skal kunne fokusere på kunden og kundens behov med tanke på håret. Vi holder prisene på våre tjenester til et nivå som gjør de tilgjengelige for folk flest. Vi legger ut oppdateringer på vår sosiale medier platformer slik at de enkelt kan brukes som referanse til ønskede resultater.